søndag den 6. juli 2008

soendag d. 6. juli 2008

Hold da op, saa opdaterer vi allerede igen, men det bliver bare lige en hurtig en. Det er rart med lidt gratis internet, saa det maa man hellere udnytte. :-)
I gaar loerdag var vi paa ruin tur. Vi saa noget der hedder Chichen Itza, som er den kendteste og mest resturerede mayaby i Yucatan. Det var ret spaendende at se alle ruinerne - de var ret flotte. Vi oplevede ogsaa et dejligt mexicansk skybrud, saa vi blev rimelig gennembloedte.. Heldigvis toerrede vi igen, og kunne gaa videre rundt. Senere laa vi under et trae og slappede lidt af i graesset. Pludselig kommer der en mand over til os og foerst vil han have Ida til at tage et billede af ham. Efter det snakkede han om at Ida havde paene oejne og haar og om alt muligt. Han var rimelig svaer at forstaa - Ida fattede ingenting, da det meste foregik paa spansk. Naa efter lidt tid gik vi fra ham, fordi vi syntes han var maerkelig.
Sener moedte vi ham ved bussen og der gav han Anne et billede han havde malet. Vi syntes det var lidt underligt, men vi har tjekket det for om der kunne vaere noget underligt i det og vi tror bare han ville vaere venlig? Men vi ved det ikke helt. Kan godt vaere vi skiller os af med billedet meget snart? Det er jo lidt mistaenkeligt. Men det er jo bare et helt lille billede? Han gav ogsaa sin email.. Naa men da vi saa koerte med bussen, sad han lige pludselig i naerheden af os. Meget maerkelig mand. Vi har heldigvis ikke set ham siden, mon han ligger paa lur ude i en busk?
Hov det skulle jo kun vaere en lille bitte opdatering, men det er bare fordi Anne snakker saa meget i telefon med Danni, saa skulle Ida jo ogsaa lave noget..
Nu vil vi gaa paa sightseeing i Merida og bagefter finde ud af hvor vi skal hen i verden i morgen..
Hej hej :-)

1 kommentar:

Bille sagde ...

haha, det er sjovt med manden. Det er bare fordi i ser så søde ud! :)
Håber ikke i får ham at se igen, han lyder ret spooky!