fredag den 4. juli 2008

Fredag den 4. juli

Saa er vi kommet til Merida, som er "hovedstaden" i Yucatan. Her er meget hyggeligere end i Cancun og der er naesten ingen turister.
Igaar blev vi solskoldede fordi vi ikke maatte komme vaek fra stranden. For at komme ud paa vejen skulle man gennem et at de store hoteller (der var ikke andet hele vejen langs stranden), men alle steder stod der vagter. Den eneste maade man kunne komme ud var ved at bo paa hotellet... men det gjorde vi jo ikke... Saa taenker i sikkert, hvordan er de kommet derind til at starte med. hmm ja altsaa det var maaske heller ikke helt lovligt og en hel del besvaerligt. Vi fulgte efter nogle mexicanere der skulle paa stranden. Det var noget med en stor bunke liggestole vi kravlede over og nogle store sten i vandet, og boelger op af benene. Vi ville jo bare saa gerne ind til det smukke tyrkise vand...
Det endte med at vi maatte gaa 2-3 km af stranden inden vi fik hjaelp af en mand. Han viste os et hul i et hegn vi kunne komme igennem... Og saa stod vi midt paa en golfbane.. men til sidst kom vi da ud og fik taget bussen til vores hostal.. og saa gad vi i hvert fald ikke vare i den by mere.
Idag vaagnede Ida med kloeen i hele ansigtet. Altsaa vi tror at det er pga. myggenettet. Ida er allergisk overfor myggenet. og Anne har en milliard myggestik paa foedderne. Sikke nogen lorte mexicanske myg!!
Men vi har det stadig godt og sjovt, og saa laenge myggene er det stoerste problem, saa gaar det nok :D
Imorgen skal vi se en kaempe Maya ruin, saa det glaeder vi os til.
Nu vil vi lave os noget lavbugdet mad, dvs. nudler, og maaske gaa ud og hoere noget musik i byen og drikke 1liters oel.

Ingen kommentarer: