torsdag den 10. juli 2008

torsdag d. 10. juli 08 - Tulum

De sidste 4 dage har vi vaeret i Tulum i Mexico. Vi bor paa et super fedt hostal, The Weary Traveller Hostal. Der bor folk fra hele verden, saa vi snakker utrolig meget engelsk, og ikke saa meget spansk.
Soendag aften slutte vi lige af med at vaere til gadefest i Merida. Om dagen var optraeden med boern i nationaldragter, som dansede med Oelflasker og bakker med vandglas paa hovederne. det var vildt imponerende at se paa. Den dans gad vi godt kunne. Der var en masse hyggelige boder og total bilfrit i centrum. Det var super fedt. Om aftenen var der stor koncert, med et meget underlivsrystende boyband. De kunne godt nok ryste deres bagdel.. :P det hele var lidt kikset at se paa. Bagefter hoerte vi noget anden live musik paa en café. Pludselig begynder en tyk mand at danse det vildeste disko/break dance. Vi var flade af grin. heldigvis har vi filmet det.
Mandag koerte vi i bus til Tulum. det tog 4-5 timer, men vi er efterhaanden garvede buskoerere. saa det var ingenting. Om aftenen grillede vi burgere sammen med hele hostallet og drak nogen oel. Vi snakkede isaer med en svensk pige, Caroline, en amerikaner, Matt, en tysker, Jens, en fra Texas, Joel, en canadier, Daniel og nogen israelere som vi ikke lige kan navnene paa. Senere var vi paa en bar med danse gulv. Det var ret skaegt.
Tirsdag var vi paa stranden med hele den gruppe. Det regnede ret meget, men vi regnede med at det hurtigt ville klare op. Det gjorde det ogsaa da vi tog afsted, men efter halvanden time, aendrede det sig fra blaa himmel, til sort himmel. Vi proeve at soege i lae, men det stormede saa meget at vi intet kunne se fordi sandet floej om oerene paa os. Paa et tidspunkt sad vi alle under et regnslag bag en lille strandhytte. Vi blev noedt til at finde et toert sted, saa vi sogte ly i en massage hytte. Da regnen var stilnet af spiste vi lige lidt frokost indtil det klarede helt op igen. Vi naede lige at vaere paa stranden i 30 minutter inden det vaeltede ned igen.
Onsdag var vi paa snorkel tur i nogle grotter. Det avr vildt spaendende. om aftenen moedtes vi med Annes veninde, Sarah, paa vores hostal. Ellers sad vi bare og snakkede med gruppen og drak nogen oel.
Idag har vi vaeret ude og se Tulum ruiner og vaeret paa stranden, denne gang i solskin. imorgen drager vi videre mod Belize, hvor vi skal snorkle i det flotte koralrev.
Det var en masse for denne gang. Vi har oploadet en masse billeder fra baade Cuba og Mexico. Enjoy. Og forresten er der flyttet nogle kyllinger ind paa vores vaerelse. De bor i en papkasse. De skal vidst til Guatemala, for de er rejsekyllinger.. :-)
Chiao!

Ingen kommentarer: