fredag den 18. juli 2008

fredag d. 18. juli - Antigua

i denne uge har vi faet ondt i roeven af at koere i bus. vi har brugt ca halvdelen af ugen paa et bussaedde. og altsa ikke i saaden en bus med meget plads.. nej nej. en minibus med plads til ca 10. det har saa lykekdes dem hver gang at faa plads til minimun 20.
Mandag tog vi fra Belize til Flores i Guatemala fordi vi ville ud og se Tikal ruinerne. Den eneste guidede tur vi fandt var kl 03.30! det var en solopgangstur. Vores vaekkeur ringede kl 02.45. uj det er tidligt! men vi kom op og turen var helt fantastisk. vi sad hoejt hoejt oppe og kiggede ud over regnskoven. det var meningen vi skulle se solen staa op, men der var uheldigvis overskyet. Det var nu alligevel noget at det flotteste vi kan forestille os. Senere fik vi set en masse udsigt med dagslys.
Onsdag skulle vi videre til Lanquin for at se et vandfald. Busturen tog 5 timer mere end beregnet, saa vi var foerst fremme ret sent. I lanquin naaede vi stoert set kun at se vandfaldet og svoemme i de dejlige "pools" der var derude. og se den fantastiske udsigt ud over alle bjergene. hostlet vi boede paa laa lidt oppe af bjerget, saa vi naede slet ikke ind og se byen ordenligt.
Idag er vi saa taget videre til Antigua. Det er virkelig en hyggelig by. Den minder meget om Trinidad paa Cuba, bare stoerre.
Imorgen skal vi moedes med de andre, som vi skal paa G.A.P tur med, saa det glaeder vi os rigtig meget til.
vi haaber vi skal ud og se rigtig lava paa en vulkan imorgen eller soendag. :D

Ingen kommentarer: