onsdag den 2. juli 2008

Onsdag d. 2. juli 2008

Hola Amigos.
Saa er vi i Cancun i Mexico. Vi landede i dag omkring kl 16.30 lokal tid (7 timer bagud i forhold til Danmark). Der var ingen bagageproblemer, men vi skulle tjekkes i hoved og roev for at komme ind i landet. Men vi blev sluppet ind og sidder nu paa et hyggeligt Hostal (Haina) og fandt lige noget billigt internet, inden vi skal ud i byen og have en drink eller 2 med nogle hollandske piger fra vores vaerelse.
Siden sidst har vi set salsa i trinidad soendag aften. Mandag var en afslapningsdag, hvor vi sov laenge og saa lidt af byen, bl.a. et museum og om aftenen lavede damen vi boede hos (Olga) en kaempe fisk til os og de 2 andre danske piger.
Tirsdag koerte vi 6 timer i bus for at komme tilbage til Havana. Vi boede privat et sted i den gamle bydel. Vi gik rundt i et omraade, hvor vi ikke var saa meget sidst, og her fik vi et bedre syn paa havana. Vi saa nemlig turisthavana med renoverede huse og laekre fortorvscafe'er samt butikker. Om aftenen fik vi vores hidtil bedste Mojitos - paa en vietnamesisk restaurant, eller i hvert fald vietnam inspireret. I dag har vi vaeret et lille smut forbi en cigarfabrik i havana og ellers vaeret i lufthavnen et par timer.. Forresten har vi kunnet oploade et par enkelte billeder.. det tager bare lang lang tid..
Adios y hasta luego!

Ingen kommentarer: