tirsdag den 22. juli 2008

Tirsdag d. 22. juli 2008 - Copân i Honduras

Saa er vi startet paa vores 22 dages guidede tur.
Loerdag moedte vi de 14 andre og spiste med dem om aftenen. Der er en dansk pige, 4 engelske piger, 3 amerikanske piger, et irsk par, en amerikans fyr, en canadisk lidt aeldre dame og en gammel mand new zealand og saa er der vores guide Steve. Saa alle andre end os og den danske pige snakker jo engelsk som hovedsprog. Om 3 uger er vi bare saa gode til at snakke engelsk :-) Lige nu kan vi naesten foelge med..

Soendag var vi ude at se en vulkan. Vi skulle gaa i halvanden time op af et bjerg og senere paa lavasten. Vi kom helt hen til lavaen, som vi roerte med en pind. Puh der var varmt, men det var rigtig fedt at proeve. Vi stegte ogsaa en skumfidus over lavaen. Da vi skulle ned igen blev det hurtigt moerkt og det oesregnede. Saa vi blev rigtig vaade, men det var meget sjovt at proeve at gaa med en lygte gennem mudderet i en moerk skov paa et bjerg. :-)

Mandag koerte vi i bus til Copan i Honduras. Om eftermiddagen og aftenen fik vi oplevet et mellemamerikansk regnvejr i regntiden og investeret i en paraply hver... Og om aftenen spiste vi alle sammen sammen.

I dag har vi vaeret ude og se Copan ruinerne der ligger lige ved siden af byen.. De var da meget spaendende, men nu har vi efterhaanden set nok sten :p

Lige nu holder vi siesta og nu oesregner det igen. Meen nu har vi ogsaa haft helt til klokken 15 med hoej sol :-)

I aften skal vi have en salsa time, det skal nok blive meget sjovt. Og i morgen skal vi videre til Roaten som er en oe i det caribiske hav. Der skal vi have 3 overnatninger inden turen gaar til Nicaragua.

Naa stroemmen kommer og gaar, saa det var alt for nu. Vi vil loebe tilbage til vores hotel gennem oesende regnvejr..

Ingen kommentarer: