tirsdag den 12. august 2008

Tirsdag d. 12. august 2008 - Tamarindo, Costa Rica..

Hola!
Saa er det vidst blevet tid til sidste opdatering i mens vi er afsted paa tur.. :-)
Onsdag aften blev en vaerre fest aften med mange fra gruppen. Det endte med til sidst at vores guide steve malede Helen, Anne og jeg (og ham selv) i hovedet med Helens makeup. Det kom der nogle meget paene billeder ud af, som maaske en dag vil se offentlighedens lys?
Torsdag var vi ude at se et vandfald. Det var faktisk ret paent. Vidst nok 70 m hoejt?
Fredag var vi ude at river rafte. Det var vildt fedt og ogsaa lidt farligt. Anne skulle lige lege den lille havfrue og hoppede ud af baaden paa en sten (eller hun faldt lige ned i en sten). Heldigvis var det ikke saa alvorligt og vi fik straks sat en redningsaktion i gang. Efter raftingen gik turen til San Jose i bus.. Om aftenen holdt vi afslutningsmiddag med dem vi havde haft mest kontakt med og var paa 2 barer.
Tidligt loerdag morgen tog vi med Laura og Natasha til busstationen hvor vi lige spenderede et par timer paa en baenk inden vi koerte afsted. Vi skiftede ogsaa lige bus undervejs. En gang paa eftermiddagen var vi fremme i Tamarindo, som er en strandby for turister.
Vi fandt et hostel og om aftenen var vi ude at spise med Jason en amerikaner fra vores tur.
Soendag fandt vi et nyt sted at bo, lige ned til stranden. Vi deler vaerelse med Laura og Natasha.. Soendag gik ellers med at ligge paa stranden, spise is og hygge.. :-) Om aftenen saa vi Wall-e, men det var i daarlig kvalitet paa en bar..
Mandag gik ogsaa med sol, strand, lidt shopping og mad..
I dag har det regnet her til morgen, men nu ser det ud til at solen er paa vej, saa vi vil snart smutte ud og nyde vores sidste stranddag.
I morgen (onsdag) gaar turen tilbage til san Jose, hvor vi tager en overnatning og ser lidt paa byen inden vi torsdag aften flyver til Havana.
Fredag skal vi saa lige gense havana inden vi flyver derfra kl 20.35 fredag aften (2.35 dansk tid). Efter en lille mellemlanding i Paris, skulle vi gerne vaere i Kastrup kl. 14.45 loerdag d. 16. august, hvis alt ellers gaar efter planen.
Vi glaeder os til at se alle igen, men ellers kunne vi godt tage en maaned til eller 2 herovre.. :D
See you!

Ingen kommentarer: