søndag den 29. juni 2008

soendag d. 29. juni 2008

Hej Alle.
Saa kommer 2. opdatering. Torsdag til loerdag var vi i Vinales, der er en lille bitte by, med en hovedgade og et par sidegader. Vi boede lidt udenfor byen paa et rimelig fint hotel, hvor poolen desvaerre var i stykker. Aergeligt naar det nu var saa varmt. Men Vinales er et fantastisk sted. Udsigten er noget af det smukkeste vi nogensinde har set. Bjerge daekket med traeer, palmer med bananer og kokosnoedder, tobaksplantager, majsmarker, roed jord og en masse fritgaaende dyr, i saer hoens, som var ALLE vegne. Det var faktisk lidt ligesom at vaere mindst 100 aar tilbage i tiden. Folk red rundt paa heste, koerte i hestevogn, ploejede marker med okser, blev trukket paa en slags kaelk af okser, lignede lidt et par vandski. Fredag var ude paa en fantastisk tur, hvor vi saa alt det smukke fra en hesteryg, ja vi var oppe at ride paa vores egen hest i 4 timer med en guide. Paa vejen saa vi en mand med sin tobaksplantage og fik frugt og kokosnoeddemaelk og bagefter var vi i en helt moerk grotte under et bjerg. Dybt inde i grotten var der en saakaldt ”naturlig swimming pool”. Vi badede i den, selvom det var lidt farligt, naar det var saa moerkt. Heldigvis havde guiderne noget lys. Bagefter havde vi meget oemme baller, men det var det hele vaerd.
Igaar brugte vi hele dagen i en taxa, sammen med 2 danske piger vi moedte i Vinales. Vi skulle til Trinidad, der burde tage ca. 6 timer. Men vi blev lidt forsinkede, da taxamandens bil pludselig gik i staa ude paa lars tyndskids marker. Vi var nok der i ca. 2 timer, hvor vi proevede at finde skygge, plukke mangoer m.m. Men vi kom frem med en ny taxa, og bor nu hos en rigtig soed familie med en soed dame, der laver masser af mad til os. Vi fik f.eks. hummer til aftensmad i gaar. I gaar aftes var vi til karneval i gaderne, med baade optog og dans paa gaden, det var skaegt at opleve.
I dag har vi vaeret paa en laekker strand lige i naerheden. Den var dejlig luftig, gode strandstole med palmeparasoller og laekkert blaat vand, desvaerre med jellyfish. Ida braendte hele skulderen, da hun svoemmede rundt i vandet, det gjorde ondt. Senere braendte Anne sig ogsaa lidt paa benet, men det var ikke helt saa slemt.
Vi kan desvaerre ikke oploade billeder, da manden her mener at man ikke kan bruge usb stik. Saa vi maa se om vi kan naar vi engang er i mexico.
Men vi har det i hvert fald stadig godt, ikke traette af hinanden og friske paa mange flere oplevelser.
Hilsen Anne og Ida.

Ingen kommentarer: